Thursday, February 17, 2011

Shoutul Wardah


Alhamdulillah dah selesai pertandingan nasyid semalam, 
wajah menjadi ceria walaupun hakikatnya 
sebelum itu emosi masing-masing agak terganggu.

Tak best rasanya kalau tak bergambar kenangan
dengan rakan-rakan terutamanya dalam 
majlis-majlis begini kan...

Para peserta+penyokong kuat~
Haa dah nampak kan, dah jelas kan.. tengok tu.. masing-masing tersenyum lebar...

Usai pertandingan tersebut, bukan hanya group kami yang mengambil peluang ini untuk bergambar bersama setiap ahli kumpulan. Semua kumpulan yang terdiri daripada PISMP sem 1, 3, 5.. KPLI.. dan tak lupa juga dua lagi kumpulan daripada PPISMP sem 2 sempat bergambar kenang-kenangan.

Oh maaflah, di sini tidak dapat disertakan dengan gambar-gambar bersama ahli kumpulan yang lain.. yang terdiri daripada semua batch yang bertanding pada malam semalam. Kalau nak tengok boleh la usha2 dekat kawan-kawan yang lain ye.. dekat saya tak de.


c's tqah & c's dya~
Ini pula cerita disebalik tabir.. nak ucapkan thanks sangat-sangat dekat member-member dari group TESL yang sudi sangat tolong kitorang ni prepare apa yang patut... Terutamanya dalam bab hias menghias nie.. korang memang terbaik, memang sporting.. memang class la orang kate, kan.. 

Thanks kat korang jugak atas sokongan yang korang berikan.. Azie, wanie, hajar, aimi, najwa n yg lain-lain.. Thanks sgt2 banyak tolong kitorang nih ye!..

Ni my partner masa atas pentas~


yg kiri dgn kanan tu,
org kuat dlm group kami..
sebab suara kuat, Hee~




Ok last but not least, last pic nie masing-masing tengah 
sibuk buat persiapan, azie ngan wanie la
yg paling bz sekali..
kena hiaskan org lain... Hee~

Untuk makluman, setiap gambar yang ada kat atas nie, semuanya atas kebenaran yang diberikan oleh kawan-kawan sekalian. 

oh ok.. dah lambat nie, malam nie ada nasyid lelaki plak... dekat dewan jugak.. Pertandingan yg terakhir..
Good Luck3, terutama buat Mr. Fansuri. *_*


3 comments:

amniey91 said...

wah2..bukan main bergaya lagi..hehe...
da taw kputusannya blom??

noruleareteaqah ishak said...

wah... gmbr sye ade jgk... tq, iera... hik3...

Srikandi Cinta said...

cik amni> keputusan blum tahu lg, akan di umumkan pd majlis maulidur rasul nnt.. persaingan sgt sengit tuh huhu

kak tqah> hehe of course la ade kak.. solo lg tu kan..