Saturday, March 5, 2011

Happy Birthday buat si dia....!!

Hey, dah pukul 12 malam..
Cepat2 pegang handphone semua, ready...
Lets wish our beloved friend!

Hah nak tahu siapa dia??

meh kita kenal siapa budak tua nie.. 
haha..

Orangnya kuat bercakap, bercerita.. so bolehlah kita consider dia nie 
seorang yang peramah...
Ye, sangat2 bising...!!

Dia nie suka sangat bergambar, perghh muke nk cun je masa amek gambar,
hah tak caye gi la tengok camera album kat handphone sapa 
yang selalu jadi mangsa untuk part bergambar tuh..
Gerenti pic dia paling banyak.

Seorang yang sangat2 sporting, happy go lucky..
Ceria.. kecuali masa2 tertentu.. teettt

Kreatif, terutama part2 mengenakan orang..
Hati2 bila bercakap dengan dia, 
sebab suara dia kuat dan lantang,
kah kah kah..

Asal dari terengganu (oh x jauh sgt la, ceh!!)
Orangnya... em boleh tahan la baik sangat nye. 
Suka warna pink, nie hasil 
pemerhatian sendiri la kan..
So better nak bagi present tuh, bagi wane pink la kan..

Bisnes woman yang berjaya..
Nak footpath, nak baju, set kecantikan (tia), 
emm nak higoat, jusmate5 and so on..
Gi order kat dia..!

Tak kenal, maka tak tahu..
Tak tegur, maka jangan dikatakan sombong..
nanti sekali ko cakap dgn dia,
10 kali dia cakap balik dgn ko..
(^_^)

Kalau nk describes banyak2 tentang dia nie,
memang sampai bila-bila pun tak habis..

Jadi, meh kita lihat sapa birthday girl nie.

Terpikat??
hahaha
This entry credit to sis Nurul Nadiah.
Happy Birthday to you!..
Semoga panjang umur,
dikurniakan dengan rezeki yang melimpah ruah..
Bahagia dan berjaya sebagai seorang pendidik, 
anak, teman, rakan, kawan, pelajar, adik, kakak,
dan lain-lain lagi lah..

Semoga dipermudahkan atas segala urusan dan di angkat segala
ujian dan dugaan dengan terbentangnya jalan penyelesaian..

Jangan nakal2..
Ingat kitaorang semua sayang akak..
(betul tak kawan2)
Isk3 touching plak dah..

haha, tamau touching2 dah..
jom nyanyi..

ALLAH SELAMATKAN KAMU
ALLAH SELAMATKAN KAMU
ALLAH SELAMATKAN NURUL NADIAH..
ALLAH SELAMATKAN KAMU!!..

p/s: tak kira la apa jua orang gelar dia..
nadiah, nedy, nad, dya, si kecil aidrus panggil didi.. huhu
Sayang dia!
* tamat *





3 comments:

nadiah_dya said...

huhuhu...sooooo tachink la...thnx sweetie~!!
dis entry make me cry lorh...haish!!mate masuk manyak habuk lea...huhu...thnx ira syg...may Allah bless u olwez adeq syg...hope our fwenshi remain 4 eva n eva~!!!iA...^_^

Srikandi Cinta said...

U are most welcome dear..!!
takmo tacink2..
would love to see ur smile forever~
wee~

nadiah_dya said...

weeeeeeee...hihi...oke2..luv u m0re n m0re la adeq syg~^_^