Sunday, May 22, 2011

Kanak-kanak berkembang??

Bukak buku. Selak page by page dan tak kurang juga buat contengan yang menarik pada isi-isi penting. Supaya lagi cepat ingat la kononnya! 

Bukan apa, nanti kalau dah terdesak (masa) boleh la mata terus tertumpu pada isi-isi penting je kan. Huh jenuh la kalau nak baca dari atas sampai bawah lagi.

Subjek killer! Setelah Falsafah dan Pendidikan di Malaysia ditempuhi beberapa hari yang lalu. Adeh, agak mencabar nak menjawabnya masa tengah exam hari khamis yang lalu. 

Macam mana pula dengan subjek Perkembangan Kanak-kanak ini pulak ye?? Apa2 pun, don't give up okeh! 
Selagi boleh baca, teruskan membaca!

Banyaknya teori nak kena ingat! Permudahkanlah ya Allah!

Ok2 masa berehat bersama blog dah tamat.. 

Sila sambung study wahai cik ira.. huhu

Good Luck buat semua.. 
Nanti boleh la kita balik kampung cuti sem dengan gembira :)


p/s: Rehat daripada study dengan mengomel di blog!
      hee~


3 comments:

amniey91 said...

wow....bley tlg cik Am t exam...
jgn luper bg jwpn..hihi

Srikandi Cinta said...

haha.. kalau kte dok sebelah2 bleh je :)

khaira fansuri said...

sory to say incik
but buku tu da slamat
drebus oleh water heater
yg bkuase tggi isk3 T_T
babai palsafah..