Saturday, June 25, 2011

Bang , jom g jalan jalan

Hari ini SC join segmen lagi....
Jom kita blogwalking,
jalan2 cari kawan baru..

Santai Bersama BEN ASHAARI

Nak tahu macam mana,
klik banner di atas ye..
atau boleh jugak klik kat



23 comments:

نور عملينا زهافيرح said...

jenjalan cni+folo dr blog abg ben :)

haslinda said...

hallooo... jln2 sini dari blog abg ben :)

jemput jln2 blog kte :)
http://cthaslinda.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

alif ismail said...

salam...

Pergi tampin singgah di pekan,
Tibalah masa waktu berjalan...

hehehe...

'CikMimiEy' said...

jalan jalan sini juga ..

happy blogwalking ~~

jom ..jom..

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/bang-jom-gi-jalan-jalan.html

salwaismail said...

salwa pun join jugak segmen ni. hehe
:D

http://salwaismail.blogspot.com

sergeant keroro said...

jom jalan-jalan XD

faizlaster said...

jalan2 jom ^^

Shuk_ArChie said...

P sana P sini sampai jugak....hahaha
Klik Sini untuk melawat blog saya!

Nadzirah K. said...

salam perkenalan :)

Metz bUjang said...

Bujang jalan sini hehehe

http://metzbujang.blogspot.com/

Azzah said...

siggah sini jugak

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam perkenalan dari saya :D

saya berkunjungan ke sini :)

NAK JALAN JALAN? MEH KE BLOG SAYA PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

Tea said...

singgah smula. :D

solomolo said...

singgah jejalan kat sini...

Cik Ezy said...

dtg jalan2 kat cni..
=)

QasehSuci said...

jejln kat sini n folow...salam blogger..

Fadzmie Mohamad said...

Singgah dari segmen BA. :)

# bang, jom pergi jalan-jalan #

Qaseh Qhaleef said...

singgah sini pulak....
sambung jejalan jap...
huhuhuuu

Muhamad Syafiq said...

bw sini..

http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

.fariza. said...

berjalan ke sini.
moga terus maju ~

Lulu Caldina said...

Yeah lulu datang kat sini.. Hai awak!!

imnabila said...

yuhuuuu ~
hye awk !!
blogwalking sini..

Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

pRiNCe said...

singgah dari blog abg ben..:)..salam erkenalan ye..:)

" korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

berminat ?? "

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!