Friday, June 3, 2011

Bloglist VIP blog Gary ??


Beberapa hari yang lepas, saya join satu segmen yang dianjurkan oleh Gary, yang mencari dan menunggu 30 blogger join segmen dia ni. Nanti yang 30 orang ni akan tersenarai dalam 30 bloglist VIP blog Gary. Segmen tu dah pun ditutup sebab dah cukup 30 orang. 

Ramai jugak yang nak join segmen Gary ni, berebut2 semuanya untuk tersenarai dalam 30 bloglist. Tak ketinggalan juga blogger Bond of Excellence yang sempat join segmen tersebut. 

Apa-apa pun thanks buat Gary yang menganjurkan segmen tersebut dan menyebabkan blog-blog kami ni tersenarai dalam bloglist Gary. VIP lagi tu. Very important person?? Huhu maklumlah saya budak baru belajar, masih banyak lagi saya perlu diteroka dalam dunia blog dan dunia alam maya ni. 

Banyak juga advantage-nya join segmen yang dianjurkan oleh rakan-rakan blogger yang lain, yang pertama-tamanya memang dapat tambah ramai kawan. Macam ada satu blogger di cakap dalam blog beliau, diibaratkan kita telah tawaf satu Malaysia ni bila berkomunikasi dengan blogger-blogger yang datang dari pelbagai negeri. Teknologi sekarang memungkinkan apa sahaja yang kita nak lakukan.

Maklumat tersebar luas, jadi kita lah yang perlu bijak menapis segala bentuk bahan yang datang pada kita agar kita menerima perkara-perkara bermanfaat.

So, last but not least, Thanks to Gary (>_<)


4 comments:

GaRy™ said...

wah3!! budak baru belajar, follower dah 100++... apa rahsia ni? cucite3.. hehehe..
gary yang sepatutnyer bertrima kasih kat korang yang join segmen ni.. ni first tyme gary buat segmen... memang x sangka ada orang join...
rakan2 blogger memang x pernah hampakan gary la.. hehe...

Srikandi Cinta said...

Hahaha.. sy budak baru belajar :)

suha said...

cik suha tak buat pape segmen tp jom la gi belog cik suha gak (^_^)

Srikandi Cinta said...

Boleh je cik suha :) with pleasure..
nanti kte saling jenguk menjenguk ye