Friday, November 25, 2011

Via phone~

Assalamualaikum...

Heish.. Bile la agaknye saya dapat online dengan seronoknya tanpa ada gangguan yep..

Hehe, baru satu post setelah lebih kurang seminggu berada di rumah.. hajat untuk aktif menulis terpaksa di tunda, ceh!

Gara-gara broadband yang mengalami sedikit masalah, tak dapat lah saya nak banyak membebel dan berceloteh di sini... Kena tunggu cik Bb ok dulu bru la seronok... Hehe..

Jadi, buat masa ni hanya berada di rumah, eh sape kate dok rumah tak ada keje nak buat.. Banyak tau.. Masak, kemas rumah, uruskan kain baju lagi, dan segala macam hal la yg berkaitan... Lebih2 lagi kalau yg ade adik-adik macam SC ni kena jage adik lagi kan... Hehe, tak baik buli adik kn..

Sempena awal muharam yang bakal tiba, saya nak ucapkan selamat tahun baru buat semua umat islam sama ada yang mengenali diri ini ataupun tidak...

Sama2 lah kita memperbaiki kehidupan kita, dengan mempertingkatkan kualiti amalan dan menambahkan mana2 yang kurang..

Salam 1433 hijrah buat semua..

Bulan Safar ni dah 21 tahun la, hehe, dah bertambah matang plak,dan semakin hampir dengan hari kematian... :-D





P/s : entah bile den dapat online lg, hehe,nasib baik bleh gune handphone~

4 comments:

Jijimon said...

hehehe
ala cyan cik s.c
uish cnggih r leh on9 via phone..
cume kne gne mgnifier jah ki3 ^_^

sergeant keroro said...

biasa la tu busy :P

::contengan hati::)) said...

bestnye dah duduk dekat rumah da heehhe ;)
untunglah dapat uodate gne fon ;)

pakaian murah kebaya said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post