Sunday, July 1, 2012

Sanah helwah fruit heart!


Hari ni dah masuk awal bulan Julai dah,
1 Julai 2012..
bersamaan dengan hari Ahad..
hari kesukaan my fruit heart sebab boleh relax2 x yah fikir pasal keje,
hehehe.. x senonoh betul.. opss

dekat 3 tahun kenal, sama kelas..
mungkin tak tahu semua, tapi banyak yang dah tahu..
Perangai.. kerenah.. cara.. 
err ape lagi ek..

Satu2 nye orang yang tahan dengan perangai ikut kepala sendiri nie..
huhu sebab memang jenis degil dan x reti nak dengar ckp orang lain..
Thanks so much!

Err, hehe untung la kan..
parents kite suka kat dia..
sikit tanya pasal "dia"
Rasa macam.. 
Awak jadi la anak mak ayah kita, nak? 
hahhaha, x de la gurau je..

Happy Birthday awak!
Dah 22 tahun dah awak kan!
May Allah bless u !!
Bangun2, jangan tidur dalam kelas lagi.. hehe

nah! dengar nie tau!
x tahu la lagu ape..
huhu






sory.. short update.. ngantuk sikit.. peace =)

4 comments:

Anonymous said...

untunglaaaa fruit heart dye..
ke dye yg untung dpt fruit heart cmni?
dua2 untung laa...haha

btw, sanah helwah tuk fruit heart dye..moga kekal hgga ke jannah!amin ya Rabb~

Srikandi Cinta said...

Anon >> amin2! thanks wish.. (wakilkan dye, haha)

yeke dua2 untung?? huhu, bertuah la badan.. alhamdulillah! doakan yg terbaik buat kte semua k.. ^_^

khaira fansuri said...

assalamualaikum peneman hati ^_^
alhamdulillah lpas stu kjutan
stu lgi pule menyusul..
seb x masuk wad sepital haha

tersentuh di kalbu ini..
ucapan terima kasih masih belum memadai..
dari insan yang kurang kesempurnaan diri..

1000x trimas cik s.c
akn ku doakn yg trbaek buat kita. ur tooty frooty hearty ^_^

Srikandi Cinta said...

waalaikumussalam ^_^

huhu, nangis, nangis, nangis, nangis (sambil ramai2 sorak tepuk tangan) hahhaha..

x seberape pun, biase je.. huhu, x sgke ianya menjadi,.. hehehhe.. thanks jugak buat yg lain2.. barisan2 pelakon terhebat masa kini n semua yg menjayakan rancangan ini.. huhu simpan dlm hati =)