Friday, August 23, 2013

Jamuan Raya dan Sambutan Ulang Tahun Kelahiran ke 22

Alhamdulillah, kita telah pun berada di pertengahan Syawal.

Tahniah bagi semua yang berjaya menjadi graduan cemerlang dalam Bulan Ramadan yang lepas. 

Sinonim dengan bulan Ramadan, ibadah dilaksanakan dengan semaksimum yang mungkin, 

doa dipanjatkan dengan bersungguh-sungguh (moga Allah memakbulkan doa kita semua) Aminn~

Sangat besar makna Ramadan bagi seorang hamba yang begitu kasih pada TuhanNya. 

Sehingga dikatakan Ramadan adalah bulan di mana kita dapat bersama-sama dengan kekasih kita (Allah) tanpa ada gangguan 'besar' seperti bulan-bulan yang sebelumnya.


Hari ini, 23 Ogos 2013, satu Sambutan Hari Raya peringkat Bilik Guru telah diadakan. 

Sebelum makan makan, mari sambut Birthday dulu ye, hehe.



Birthday Girl olok2 haha

Excited nampak Kek depan mata :p

Sahabat :)


Kemeriahan Makanan



Cheese Cake Blueberry ni sgt sedap, x tahu nk ckp macam mana huhu

Marhaban yang diketuai oleh Ustaz 





Bergambar kenang-kenangan dengan Ustaz aka Pengerusi Bilik Guru



Sembang Raya~



Ustaz yang tengah rakam video untuk dimuatkan dalam WhatsApp



Cheese Cake yang yummy, sedap gilerr~


Huruf pada kek yang masing2 rebut2 kan. haha

R : Taken by Nurul Nadiah



Bersungguh2 makan~

Rakan-rakan Guru Pelatih :)








Pembuat air potong kaki yang ceria SaNgat! haha


Dibantu oleh Cik Nadiah kita~








Segala puji dan puja untuk Allah.

Diberi kesempatan menikmati kehidupan pada usia 22 Tahun.

Hari ini, Genap usia aku 22 tahun.

Moga Allah merahmati dan memberkati~


p/s: Ulang Tahun Kelahiran ke 22 yang penuh makna. Terima kasih atas ucapan dan doa daripada orang2 yang disayangi :) Allah pandai bagi surprise. 

Terima Kasih Allah.

Terima kasih Mak dan Ayah :)
Terima Kasih Adik2 :)
Terima Kasih Sahabat2 :)
Terima kasih awak2 :)
Terima kasih cikgu :)

Ya Allah,
Moga Kau bimbing aku menjadi hambaMu yang sentiasa dalam ketaatan padaMu!



No comments: